Boletim Offical do Governo Da Provincia De Macau E Timor (Typografia Mereantil, 1880)
Keywords: 18.Bookworm; 2.Damage

Collegii Salmanticensis Fr. Discalceatorum B. Mariae d Monte Carmeli Parenti suo Eliae conscrati Cursus Theologicus (Apud Victorem Palme, Bibliopolam, 1880)
Keywords: 1.Conservation 保護; 18.Bookworm; 6.Yellowing 變黃

Manuale Sacrarum Caeremoniarum in Libros Octos Digestum (Ex Typographia Ludovici Cecchini, 1880)
Keywords: 1.Conservation 保護; 2.Damage; 6.Yellowing 變黃

Quinti Septimii Florentii Tertulliani (apud Bloud & Barral, 1880)
Keywords: 1.Conservation 保護; 2.Damage; 6.Yellowing 變黃.

Sancti Patris Nostri Joannis Damasceni (apud Bloud & Barral, 1880)
Stamp
Keywords: 1.Conservation 保護; 10.Cover Damage; 2.Damage

Theologia Dogmatica Polemica, Scholastica et Moralis (Berche et Tralin, Editeurs, 1880)
Keywords: 1.Conservation 保護; 18.Bookworm; 6.Yellowing 變黃

Theologia Dogmatica Polemica, Scholastica et Moralis (Berche et Tralin, Editeurs, 1880)
Keywords: 1.Conservation 保護; 18.Bookworm; 6.Yellowing 變黃

Theologia Dogmatica Polemica, Scholastica et Moralis (Berche et Tralin, Editeurs, 1880)
Stamp of St. Joseph Seminary
Keywords: 1.Conservation 保護; 18.Bookworm; 2.Damage

Theologia Dogmatica Polemica, Scholastica et Moralis (Berche et Tralin, Editeurs, 1880)
Stamp of St. Joseph Seminary
Keywords: 1.Conservation 保護; 18.Bookworm; 2.Damage

Theologia Dogmatica Polemica, Scholastica et Moralis (Berche et Tralin, Editeurs, 1880)
Stamp of St. Joseph Seminary
Keywords: 1.Conservation 保護; 10.Cover Damage; 18.Bookworm; 2.Damage

Theologia Dogmatica Polemica, Scholastica et Moralis (Berche et Tralin, Editeurs, 1880)
Stamp of St. Joseph Seminary
Keywords: 1.Conservation 保護; 10.Cover Damage; 18.Bookworm; 2.Damage

Theologia Dogmatica Polemica, Scholastica et Moralis (Berche et Tralin, Editeurs, 1880)
Stamp of St. Joseph Seminary
Keywords: 1.Conservation 保護; 10.Cover Damage; 18.Bookworm; 2.Damage

Theologia Dogmatica Polemica, Scholastica et Moralis (Berche et Tralin, Editeurs, 1880)
Stamp of St. Joseph Seminary
Keywords: 1.Conservation 保護; 10.Cover Damage; 18.Bookworm; 2.Damage

Theologia Dogmatica Polemica, Scholastica et Moralis (Berche et Tralin, Editeurs, 1880)
Stamp of St. Joseph Seminary
Keywords: 1.Conservation 保護; 10.Cover Damage; 18.Bookworm; 2.Damage

Historiae Seu Vitae Sanctorum - D.D. Laurentio Gastaldi (EX TYPOGRAPHIA PONTIFICIA, 1880)
Keywords: Fair

Theoria das provas - Franeiseo Augusto das neves e castro (Ernesto Chardron, 1880)
Keywords: 2.Damage; Hard Cover

Ensaios do Pulpito - G. A. De (Livraria Internacional de Ernesto Chardon., 1880)
Stamp of St. Joseph Seminary
Keywords: 1.Conservation 保護; 10.Cover Damage; 18.Bookworm; 2.Damage

De la Oracion y Consideracion - Granada, Luis de (Libreria Religiosa, 1880)
Stamp of St. Joseph Seminary
Keywords: 1.Conservation 保護; 18.Bookworm

De la Oracion y Consideracion - Granada, Luis de (Libreria Religiosa, 1880)
Stamp of St. Joseph Seminary
Keywords: 1.Conservation 保護; 18.Bookworm

Theologia Dogmatica, Polemica, Scholastica et Moralis - Killber, Henrico (Berche et Tralin, Editeurs, 1880)
Stamp of St. Joseph Seminary
Keywords: 1.Conservation 保護; 10.Cover Damage; 2.Damage; 6.Yellowing 變黃

Saint Vincent de Paul et Sa Mission Sociale - Loth (Librairie de d. Dumoulin et Cie, 1880)
Stamp of St. Joseph Seminary
Keywords: 1.Conservation 保護; 10.Cover Damage; 2.Damage

Panorama des Predicateurs - M. L. 'Abbe C. Martin (Martin Neveu et Audier, 1880)
Keywords: 2.Damage

Panorama Des Predicateurs Ou Repertoire Pour L'improvisation et La Composition Du Sermon - M. l'Abbe C. Martin (Librairie Religieuse Et Ecclesiastique De Martin neveu et Audier, 1880)
Keywords: 18.Bookworm; 2.Damage; Condition: Fair; Hard Cover; Religion

dictionnaire universel des sciences, desletters et des arts Pour les sciences, pour les lettres, pour les arts - M.-N. Bouillet (Librairie Hachette Et C, 1880)
Keywords: 12. Fragment; 18.Bookworm; 2.Damage; Dictionaries; Hard Cover

Du Droit et Du Devoit - Meric, L'abbe Elie (Societe Generale de Librairie Catholique, 1880)
Stamp of St. Joseph Seminary
Keywords: 1.Conservation 保護; 2.Damage

Manual dos Confessores - Padre J. Gaume (EM Casa De A . R. Cruz Coutinho., 1880)
Keywords: 10.Cover Damage; 22.signature; 22.stamp; Condition: Fair; Paperback; Religion

Manual dos Confessores - Padre J. Gaume (Em Casa de A. R. da Cruz Coutinho, 1880)
sign
Keywords: 10.Cover Damage; 18.Bookworm (Only Cover); Fair

Catalogo Biografico de los Religiosos Franciscanos - Platero, Eusebio Gomez (Imprenta de Real Colegio de Santo Tomas, 1880)
Keywords: 1.Conservation 保護; 10.Cover Damage; 2.Damage