Meditationes de Praecipuis Fidei ostrae Mysteriis - Lekmkuhl, Augustini (Typographi Editoris Pontificii, 1810)
Stamp of St. Joseph Seminary
Keywords: 1.Conservation 保護; 18.Bookworm; 2.Damage; 6.Yellowing 變黃