Bibliorum Sacrorum, Iuxta Vulagtam Clementianam - Aloisius (Typis Polyglottis Vaticanis, 1946)
Keywords: 1.Conservation 保護; 10.Cover Damage; 18.Bookworm; 2.Damage

Bibliorum Sacrorum, Iuxta Vulgatam Clememtinam, Nova Editio - Gramatica, Aloisius (Typis Polyglottis Vaticanis, 1946)
Stamp of St. Joseph Seminary
Keywords: 1.Conservation 保護; 18.Bookworm; 2.Damage; 6.Yellowing 變黃

Annotationes de Directione Spirituali, ad usum alumnorum - Mendizabal, P. Aloisius (1964)
Keywords: 1.Conservation 保護; Good

Problema Creationis et Providentiae - Korinek, P. Aloisius (Pontifica Universitas Gregoriana, 1964)
Keywords: 1.Conservation 保護; Good

De Vita Dei - Korinek, P. Aloisius (1967)
Keywords: 1.Conservation 保護; Good

Biblia Sacra Juxta, Vulgatae - Fillion, Aloisius Claudius (Librairie Letouzey et Ane, 1887)
Keywords: 1.Conservation 保護; 10.Cover Damage; 2.Damage; 6.Yellowing 變黃