Antonii Ballerini E Societate Iesu, Opus Theologicum Morale - Palmieri, Dominicus (Ex Officina Libraria Giachetti, Filii et SOC., 1894)
Stamp of St. Joseph Seminary
Keywords: 1.Conservation 保護; 18.Bookworm; 2.Damage