Cursus Scripturae Sacrae, Commentarius in Deuteronomium - Hummelauer, Francisco de (Sumptibus P. Lethielleux, Editoris, 1901)
Stamp of St. Joseph Seminary
Keywords: 1.Conservation 保護; 18.Bookworm; 2.Damage; 6.Yellowing 變黃