Compendium Theologiae Moralis ad Nornam Codicis Canonici - Ferreres, P. Ioannis B (Eugenius Subirana, Pontificius Editor, 1925)
Stamp of St. Joseph Seminary
Keywords: 1.Conservation 保護; 2.Damage; 6.Yellowing 變黃