Cursus Scripturae Sacrae, Commentarius in Psalmos - Knabenbauer, Iosepho (Sumptibus P. Lethielleux, Editoris, 1912)
Stamp of St. Joseph Seminary
Keywords: 1.Conservation 保護; 18.Bookworm; 2.Damage; 6.Yellowing 變黃